COM FER-TE SÒCI

Uneix-te a CohesionART i aporta el teu gra per a canviar el món! Si t’apassiona la creació d’una societat més justa i equitativa i vols ser part d’una comunitat inclusiva i diversa, et convidem a convertir-te en membre de CohesionART i fer una donació per a donar suport al nostre treball!

Com a membre de CohesionART, tindràs l’oportunitat de participar en esdeveniments i activitats culturals, col·laborar en projectes comunitaris i ser part d’un moviment global per al canvi social.

A més, la teva donació ens permetrà continuar el nostre treball per a promoure l’educació artística i cultural, fomentar la igualtat de gènere i la integració intercultural, i crear un espai segur i accessible per a totes les persones.

No esperis més, uneix-te a CohesionART avui i ajuda’ns a fer un canvi positiu en el món! Fes clic en el nostre formulari de captació de socis i donacions i converteix-te en part de la nostra comunitat d’art i cultura.

FES-TE SOCI

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Caselles de selecció
Caselles de selecció (copia)

Sobre el tractament de les seves dades personals

Responsable » Cohesionart és el responsable del fitxer de dades personals dels usuaris.
Finalitat » Remetre comunicacions comercials publicitàries, administratives, consultives, d’informació i de prestació de serveis contractats, o subscrits, per qualsevol mitjà electrònic o físic, a l’usuari (si ha acceptat prèviament).
Legitimació » En acceptar l’enviament d’aquest formulari electrònic dóna el seu consentiment a susdit enviament d’emails informatius.
Destinataris » Proveïdors tecnològics: Strato com a proveïdor d’allotjament Web. Acollits d’acord amb la seguretat EU-US Privacy. Aquestes dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies excepte per obligació legal. No es faran transferències internacionals sense el seu consentiment previ.
Drets » Vostè té dret a accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades, així com els altres drets indicats en la informació addicional.
Conservació » Les seves dades es mantindran en els registres de tractament de la nostra titularitat mentre la seva conservació sigui necessària per atendre la finalitat que va motivar la seva recollida així com durant el termini d’atenció de possibles obligacions legals.
Més informació » Podeu consultar la informació detallada a la nostra pàgina web a https://www.cohesionart.org/politica-de-privacitat