QUE POTS FER TÚ?

No saps com col·laborar? Tant se val com ho facis, el que importa són les ganes de construir un món més just. Hi ha moltes maneres de fer-ho possible i volem comptar amb tu per aconseguir-ho.

Aquestes són algunes de les possibilitats:

FES UN DONATIU

La majoria dels fons que ens permet fer els projectes provenen d’aportacions privades de persones que volen comprometre’s amb els altres.
 
Banc Sabadell: ES38 0081 0065 1900 0204 0908

VOLUNTARIAT

Les persones que formen part de CohesionART són persones voluntàries, que compartim una mateixa missió: treballar amb els diferents col·lectius socials a través de l’art per aconseguir una comunitat més cohesionada i justa.
Participa amb nosaltres a fires.
Tallers de cohesió social.
Organització d’actes, festes o concerts.

COM A EMPRESA

La RSC (Responsabilitat Social Corporativa) és la contribució voluntària i activa que fan les empreses per millorar els drets humans, l’entorn social, econòmic i ambiental. Es tracta de revertir a la societat una part dels beneficis obtinguts en àrees com el medi ambient, gènere, igualtat, inclusió social o cooperació al desenvolupament.

Pots col·laborar de forma puntual o contínua en els nostres projectes nacionals o internacionals, amb recursos humans, coneixement, aportacions econòmiques, en espècies, cessió d’espais o fent els nostres tallers de teambuilding, cohesió social i com a complement als teus esdeveniments o sessions amb els vostres treballadors.

APADRINAR

Hoy queremos hablarles sobre nuestro programa de apadrinamiento de niñas y mujeres en Guinea Bissau para estudiar en primaria, secundaria y universidad. En este país, el acceso a la educación para las mujeres y niñas es muy limitado debido a múltiples factores, incluyendo la falta de recursos económicos, la discriminación de género y la falta de instalaciones educativas adecuadas.

Si está interesado en apoyar este programa de apadrinamiento, ¡por favor no dude en contactarnos! Su contribución puede cambiar la vida de una niña o mujer en Guinea Bissau y ayudar a crear un futuro más equitativo y justo para todos.